A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Különfélék II.
Szerző:MÁRTON Áron
Kiadás éve:2023
ISBN:9786065561632
Oldalak száma:
Kategória:Történelem
Sorozat:Márton Áron hagyatéka
Méret:A5
Ár:
30 RON
HUF
EUR

A Márton Áron hagyatéka könyvsorozat utolsó kötetének anyagát az egyháztörténelem fontossági szempontjai alapján állítottuk össze. Az ide fölvett írások kimaradtak ugyan a tematikus kötetekből, de olyan adalékokat tartalmaznak, amelyek a nagy püspökről kialakult összkép részleteit árnyalják, így mindenképp indokolt a kiadásuk. Dokumentumok, levelek, följegyzések és beszédek – egy részüket Ő fogalmazta, másokat Hozzá intéztek, vagy Róla emlékeznek meg.


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: