A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
A földrajztudomány rendszertana
Szerző:VOFKORI László
Kiadás éve:2003
ISBN:973-8468-05-1
Oldalak száma:256
Kategória:Szakkönyv
Méret:A4
Ár:
40 RON
HUF
EUR

A könyv kisenciklopédia és szójegyzék formájában közli a földrajztudomány mai rendszerét. Egyfajta tudomány-rendszertan vagy tudományrendszerezéstan szókikkekben és címszavakban. Igyekeztünk a tematikus teljességre törekedni, bár a tudomány-rendszertani besorolás nem mindig egyértelmű. Célunk a rendszer, a földrajzi tudás egyfajta keresztmetszetének felmutatása. Mivel magyar nyelven kevés „rendszeres földrajz” jelent meg, ezért az általunk bemutatott rendszer és szemléletmód továbbfejleszthető. (Vofkori László)


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: