A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
„Vállalta gyengeségünket”
Szerző:VIRT László
Kiadás éve:2021
ISBN:978-606-556-135-9
Oldalak száma:228
Kategória:Történelem
Méret:A5
Ár:
40 RON
HUF
EUR
Személyiségrajz Márton Áronról
 
„... élete és műve vállalás volt, vállalva a keresztet, az elsodorni akaró sorssal szembefordulva élt, mert nem hagyta magát sodortatni semmiféle áradattal. Az értékeket kiforgató korszellemmel szembe menve eredendő, Istentől adott értékrendet világított meg. Értette a nehéz életű emberek nyelvét, és őrájuk hangolódva tudott szólni. Nem volt leereszkedő stílusú, mert lent élt ő maga is. Osztozott a diktatúrás XX. század kiszolgáltatott emberének sorsában, vállalva azt, amit ez a század az istenhez és jó lelkiismerethez hű ember számára tartogatott. Sorsunkban osztozva máig erőt ad!”

@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: