A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Levelek Erdélyből
Szerző:IGNÁCZ Rózsa
Kiadás éve:2019
ISBN:9786065561205
Oldalak száma:100
Kategória:Szépirodalom
Sorozat:Ignácz Rózsa
Méret:A5
Ár:
30 RON
HUF
EUR

„Néhány szerény levél ez a könyv: Erdélyről és Erdélyből. Mert néha innen sóvárgott haza az írás, az emlékezés. Máskor a friss élmény izgalmából izent, adott hírt odatúlról” – írja a kötetről a szerző, aki ekkor már Budapesten él.
„...két hazájú emberek hontalanságával hánykolódom Erdély és Magyarország között. Otthon, Erdélyben nincsenek már életföltételeim, Pesten vagyok itthon, mégis olyan kapkodó igyekezettel megyek nyaranta haza, mint a fuldokló, akinek életkérdés abból az egyetlen levegőből szippantania.”


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: