A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Alkalmi beszédek 2.
Szerző:MÁRTON Áron
Kiadás éve:2018
ISBN:9786065561083
Oldalak száma:240
Kategória:Történelem
Sorozat:Márton Áron hagyatéka
Méret:A5
Ár:
30 RON
HUF
EUR

„A 11 éves szobafogság idején jóformán csak kispapjaihoz és papjaihoz szólhatott, sátoros ünnepeken pedig a gyulafehérvári hívekhez is. De őhozzájuk erőteljes hangon szólt! Tudomásukra hozta, hogy »ebben az új világban más lesz az Egyház és a pap helyzete is.« Jó Pásztorként lankadni sohasem hagyta övéit. Papi feladatukat népük szolgálatával látja egybefonódni. Minden beszédében a bátorító rész volt a legerőteljesebb, amit a szolgálattal egybekapcsolt: »És az Úr Jézus papjainak, akiket rendkívüli körülmények közé helyez, rendkívüli kegyelmeket ad, munkájukat rendkívüli áldással jutalmazza, de nem menti fel őket a nehézségek alól.«” (Részlet az Előszóból)


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: