A Pro-Print Könyvkiadó 1992-ben alakult, Csíkszeredában. A kezdetektől fogva elsődleges célunk, hogy a romániai magyar kisebbséggel kapcsolatos műveket hozzunk napvilágra, és ezáltal betekintést nyújtsunk Erdély különböző régióinak történetébe, hagyományvilágába, kultúrájába. A kiadó „anyanyelve” a magyar, de vannak román, német, angol nyelvű kiadványaink is.

Pro Print konyvkiado könyvkiadó Csíkszereda Miercurea-Ciuc bélyegzők pecsétek könyvkiadás gravírozás nyomtatás digitális nyomtatás színes meghívók névjegykártyák invitatii carti de vizita
Nyár a kamrában
Szerző:GERGELY Éva
Kiadás éve:2019
ISBN:973-977-34-16
Oldalak száma:96
Kategória:Szakácskönyvek
Méret:A5
Ár:
20 RON
HUF
EUR

Ha nyár vége, ősz, akkor befőzés, eltevés. „Nyáron nem jelent gondot a család asztalára tenni a szükséges zöldséget, gyümölcsöt. Az előrelátó és gondos háziasszony, aki képes időt és pénzt fordítani rá, ekkor gondol a télre is és igyekszik megtölteni a kamrát azokkal a konzervekkel, amelyek az egész zöldség- és gyümölcsszegény időszakban pótolni fogják a frisset.” Legyünk hát "előrelátó, gondos háziasszonyok" és gondoljunk a szűkösebb időkre... A recepteket ebben a könyvben megtaláljuk hozzá.


@ 2013 Pro Print
A könyvkiadás támogatói
Webdesign: